Loading...

Εγγραφές εαρινού εξαμήνου στο ACT & προγράμματα οικονομικής ενίσχυσης σπουδαστών

 

Θεσσαλονίκη, 8 Ιανουαρίου 2014  

Εγγραφές εαρινού εξαμήνου στο ACT &

 προγράμματα οικονομικής ενίσχυσης σπουδαστών

 

Στις 20 Ιανουαρίου του 2014 ολοκληρώνονται οι εγγραφές στο American College of Thessaloniki (ACT) για το εαρινό εξάμηνο (spring semester) του 2014. Το American College of Thessaloniki (ACT) ιδρύθηκε το 1981 και είναι ένα ιδιωτικό, μη κερδοσκοπικό μεταλυκειακό εκπαιδευτικό ίδρυμα, μέλος του Κολλεγίου Ανατόλια.

Το ACT προσφέρει ένα εκτεταμένο πρόγραμμα υποτροφιών με κριτήριο όχι μόνο τις οικονομικές δυνατότητες αλλά και τις ακαδημαϊκές επιδόσεις των υποψηφίων. Τα προγράμματα οικονομικής ενίσχυσης απευθύνονται στους νέους που θα εγγραφούν για το εαρινό εξάμηνο του 2014. Επιπλέον, δίνεται η δυνατότητα να επωφεληθούν φοιτητές που επιθυμούν να πάρουν μεταγραφή από άλλα εκπαιδευτικά ιδρύματα με την προϋπόθεση να  έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς τη φοίτηση σε πέντε μαθήματα.   

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 50% των σπουδαστών του ACT προέρχονται από το εξωτερικό, ενώ το ίδρυμα αποτελεί τον πιο δημοφιλή ακαδημαϊκό προορισμό στην Ελλάδα για φοιτητές από τις ΗΠΑ μέσω του προγράμματος Study Abroad.

Για πληροφορίες και εγγραφές: 2310 398398 (9:00- 17:00), Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., www.act.edu

 

Λίγα λόγια για το ACT

Το ACT είναι διαπιστευμένο στις ΗΠΑ από την Επιτροπή για Ιδρύματα Ανώτατης Εκπαίδευσης του New England Association of Schools and Colleges (NEASC), τον οργανισμό που πιστοποιεί ορισμένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια των ΗΠΑ

(Harvard, Yale, MIT, Brown κ.ά.) ενώ τα πτυχιακά του προγράμματα έχουν και ευρωπαϊκή πιστοποίηση. Είναι επίσης αναγνωρισμένο ως ΚΕΜΕ από το Υπουργείο Παιδείας, καθώς πληροί τους όρους του Προεδρικού Διατάγματος (Π.Δ. 38/2010) που ρυθμίζει την αναγνώριση των επαγγελματικών δικαιωμάτων.

Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών του ACT οδηγεί σε πτυχία Bachelor στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (4 ειδικότητες), στην Εφαρμοσμένη Πληροφορική (Business & Computing), σε Διεθνείς Σχέσεις & Διπλωματία και σε Αγγλική Φιλολογία & Νέα Μέσα (2 ειδικότητες). Το ACT προσφέρει επίσης ένα διακεκριμένο μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) με κατευθύνσεις στα Τραπεζικά και Χρηματοοικονομικά, στην Επιχειρηματικότητα, τη Διοίκηση και το Μάρκετινγκ.

www.act.edu

 

 

Share